Trebinjac Božo Đurasović karijeru nastavlja u Francuskoj | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Trebinjac Božo Đurasović karijeru nastavlja u Francuskoj

Izvor: lokoportal.com | Datum:23.03.2018.

Tridesetogodišnji Trebinjac Božo Đurasović napustio je beogradski "Dinamik" i potpisao za francuski košarkaški klub "Kemper 29", za koji će igrati do kraja sezone.

Većinu protekle sezone proveo je u "Zrinjskom" igrajući u Premijer ligi, gdje je bio peti strijelac lige sa impresivnih 15 poena po utakmici, uz prosječnih 7 skokova i 2 asistencije.

Božo je svoju profesionalnu karijeru započeo u "Leotaru", a nakon toga internacionalnu karijeru gradio širom Evrope - u njemačkom klubu Gizen, te rumunskom klubu Krajova, ukrajinskom klubu "Polit Haličina", vogošćanskom klubu "Bosna Rojal" i švajcarskom klubu "Montli".

Skauti ga opisuju kao izuzetno borbenog igrača koji može da igra i odbranu i napad, te kao sjajnog skakača i odličnog poente.

U klubu "Kemper 29", koji igra u francuskoj LNB Pro B ligi, se nadaju da će Đurasović biti veliko pojačanje, prije svega u odbrani tima, kao i da će biti imati vremena da se upozna sa timom i zaigra već u narednom kolu, koje je na programu 27. marta kada se susreće sa ekipom "Nensi".


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: