Devet medalja za članove Điju đica kluba 'Leotar' | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Devet medalja za članove Điju đica kluba 'Leotar'

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:25.03.2018.

Takmičari Điju đica kluba „Leotar“ iz Trebinja osvojili su devet medalja, pet zlatnih i četiri srebne na prvenstvu Republike Srpske u Banjaluci.

Zlatne medalje osvojili su Pavle Dabović u konkurenciji nada do 50 kilograma, Đorđe Bokić, kadeti do 46 kilograma, Aljoša Dabović u istoj konkurenciji do 66 kilograma, kao i juniori Marija Gordić do 70 i Vasilije Gudelj preko 94 kilograma.

Srebrne medalje pripale su Mariji Sorajić u konkurenciji nada do 48 kilograma, Kadetima Sari Novčić do 57 i Marku Šupiću do 60 kilograma, kao i Dejanu Sorajiću u seniorskoj konkurenciji do 77 kilograma.

Na prvenstvu u Banjaluci je obilježeno i 20 godina od osnivanja Điju đica saveza RS, a u điju đica klubu „Leotar“ navode da su Trebinjci ostvarili odlične rezultate u starijim uzrasnim kategorijama, a njihovi takmičari ovim uspjehom konkurišu za reprezentaciju.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: