Održan plivački miting Srđan i Maksim | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Održan plivački miting Srđan i Maksim

Izvor: RTRS | Datum:14.06.2015.

 Takmičari dubrovačkog Juga, Orke iz Mostara i Plivačkog kluba Budva bili su najuspješniji na 11. međunarodnom plivačkom mitingu Srđan i Maksim u Trebinju.

048021Na takmičenju je učestvovalo 246 plivača iz 14 klubova iz regiona. Naijstaknutiji pojednicni bili su Tanja Šmid i Ivan Bilić, takmičari duborvačkog Juga.

Ove godine nije bilo rezultatskih iznenađenja. Plivačima trebinjski miting znači i početak sezone takmičenja. Zavisno od toga iz kojeg kluba dolaze, različita im je i pripremljenost za takmičenje.

Predstavnici PK Leotar kažu da za njih ovaj miting predstavlja početak takmičarske sezone.

„Nama je ovo otvaranje sezone u 50-metarskim bazenima. Za nas je to malo nezgodno jer već sljedeći vikend počinje republičko prvenstvo, a odmah zatim idu i državna prvenstva „, rekao je trener PK Leotar Veljko Piljević.

Iz Uprave PK Leotar kažu da će ove sezone biti ugrađeni solarni paneli za zagrijavanje vode, a samim tim bi plivačka sezone umjesto tri, mogla da potraje pet mjeseci u godini.



Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: