Nevesinjci priredili iznenađenje u Drugoj ligi, grupa istok | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Nevesinjci priredili iznenađenje u Drugoj ligi, grupa istok

Izvor: Glas Srpske | Datum:17.04.2018.

Fudbaleri Veleža iz Nevesinja savladali su u 21. kolu Druge lige Republike Srpske, grupa istok vodeću Slogu iz Gornjeg Crnjelova sa 1:0.

Gol vrijedan tri boda postigao je Miljan Bakoč u 68. minutu, poslije asistencije Gorana Prodanovića. Poslije ove pobjede izabranici Mijata Mišeljića probili su se na deseto mjesto i sigurnim koracima bježe iz opasne zone. S druge strane, četa koju sa klupe predvodi Dalibor Kapikul i dalje ima praktično nedostižnu prednost, jer devet kola prije kraja šampiona ima 19 bodova viška u odnosu na Famos, koji ima meč manje.

U grupi zapad vodeća Alfa Modriča lako je u Krupi na Vrbasu savladala BSK, koji se grčevito bori za opstanak sa 4:1 i tako zadržala sedam bodova viška u odnosu na Mladost iz Donje Slatine i Jedinstvo iz Žeravice.

Igrači Ljubića poslije prvog dijela susreta protiv Laktaša vodili su sa 3:0, ali nisu uspjeli da zabilježe pobjedu. Iako bez kapitena Danka Segića i Duška Subića, Prnjavorčani su u prvom dijelu nagovijestili osjetnije popravljanje gol razlike. Međutim u nastavku na terenu je postojao samo tim Laktaša, a igru gostiju obilježio je poletarac Filip Palikuća, koji je bio neuhvatljiv za odbranu Ljubića.

Fudbaleri Slobode iz Novog Grada doživjeli su još jedan debakl. U šestom proljećnom kolu uknjižili su šesti poraz, a jedina razlika u odnosu na prethodne nastupe za bodove je da je tim sa stadiona "Mlakve" u Žeravici, preko Marka Tice, postigao prvi pogodak u ovoj kalendarskoj godini. Mreža Slobode tresla se u proteklih šest kola čak 22 puta, pa je ovo i najcrnja polusezona u poslijeratnom periodu ligaša iz Novog Grada.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: