Rukometaši nastavljaju pobjednički niz | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Rukometaši nastavljaju pobjednički niz

Izvor: Herceg TV/RK Leotar | Foto: Herceg TV | Datum:28.04.2018.

Izabranici Milana Simonovića nastavili su sjajan niz od sedam pobjeda iz isto toliko mečeva. Ovog puta na parketu sportske dvorane Miloš Mrdić savladana je Drinu iz Zvornika rezultatom 35:25 (13:12).

Prvo poluvrijeme je prošlo u ujednačenom ritmu, ekipe su se smjenjivale u vođstvu, ali na odmor je Leotar otišao sa golom prednosti.

Počekom drugog poluvremena domaći su brzo napravili seriju od 4:0 i praktično prelomili meč, Do kraja prednost se povećavala da bi na kraju iznosila maksimalnih 10 golova razlike. Svi igrači osim Šešlije upisali su se u listu strijelaca, a posebno oduševljenje publike izazvali su pogodci mladog Igora Grka, koji pohađa deveti razred osnone škole i debitovao je na ovom meču za seniorski tim.

„Pojedini standardni igrači objektivno nisu pružili svoj maksimum, ali zato su igrači sa klupe potpuno opravdali ukazano povjerenje i odlično iskoristili svoju minutažu. Radimo dobro i pred nama je zadnji ciklus i nadam se da ćemo dići formu“, rekao je Milan Simonović trener Leotara.

U sljedećem kolu Trebinjci gostuju u  Banjaluci gdje ih očekuje ekipa RK „Mladost“.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: