Derbi sezone: Rukometaši Leotara dočekuju lidera prvenstva | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Derbi sezone: Rukometaši Leotara dočekuju lidera prvenstva

Izvor: Herceg TV | Datum:11.05.2018.

Rukometaše Leotara ove subote očekuje derbi kola, a može se reći i derbi prvenstva s obzirom da im u goste dolazi prvoplasirana ekipa Lokomotive iz Brčkog, koja je do sada zabilježila samo jedan poraz.

U taboru plavo-bijelih očekuju kvalitetan meč, ali i nove bodove kojima bi praktično obezbijedili drugo mjesto i plasman u Premijer ligu BiH.

U goste nam dolazi nesumnjivo najbolja ekipa, tako da nam motiva neće nedostajati. Mislim da će to biti i presudni faktor koji će odlučiti pobjednika, dakle ekipa koja uđe sa više želje u ovaj meč na kraju će slaviti. Dobro smo radili u proteklom periodu, i s obzirom da smo kompletni vjerujem da ćemo mi na kraju slaviti. Naravno, da treba dresove dobro natopiti znojem kako bi do toga došli“, rekao je Milan Simonović, trener Leotara.
Igrači Leotara očekuju punu dvoranu i vjeruju da na krilima svojih navijača mogu savladati lidera prvenstva.
Pozivam sve ljubitelje rukometa da dođu na ovaj derbi kako bi nam olakšali nastavak izuzetne serije, te da ostvarimo novu pobjedu. Lokomotiva je odlična ekipa, ali mislim da mi, uz podršku sa tribina, možemo i njih pobijediti čime bi došli na samo korak od cilja, a to je plasaman u elitni rang takmičenja“ istakao je Milomir Ninković - popularni „Mige“ ,kapiten rukometnog kluba „Leotar“.
Meč je zakazan za subotu 12. maja u 19 časova.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: