Održan humanitarni Božićni turnir u malom fudbalu | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Održan humanitarni Božićni turnir u malom fudbalu

Datum:07.01.2015.
Drugu godinu zaredom sala „Kulturno-sportskog centra“ Gacko bila je mjesto odvijanja Humanitarnog Božićnog turnira u malom fudbalu, i to u organizaciji Srpskog Narodnog Pokreta Republika Srpska 1389, Opštinski odbor Gacko.Humanitarni Božićni turnir u malom fudbalu 2

Humanitarni Božićni turnir u malom fudbalu održan je 3., 4. i 5. januara 2015. godine, a u njemu je učešća uzelo osamnaest ekipa. Poučeni lijepim prošlogodišnjim iskustvom, članovi SNP 1389 OO Gacko, na čelu sa Slavoljubom Markovćem, potrudili su se da i ove godine organizuju nadmetanje u malom fudbalu, a sve sa željom da se pomogne onima kojima je pomoć zaista potrebna, te je sav sakupljeni novac ove godine, na Badnji dan uručen dvjema porodicama: porodici Sudžum i porodici Rajković, iz Gacka.

Zahvaljujući SNP 1389 OO Gacko, Kulturno-sportskom centru Gacko, novinarima Radio Gacka, Crvenom Krstu Gacko, Opštini Gacko, KUD Zelengora, brojnim sugrađanima i posjetiocima turnira, a naročito članovima ekipa koje su na turniru učestvovale, upriličen je još jedan humani događaj koji, u duhu praznika i hrišćanske ljubavi, ali i zdravom duhu sportskog nadmetanja, održava živim osjećaj pripadnosti zajednici, osjećaj humanosti, i čini da se vjera u ljudsku dobrotu i saosjećajnost ne ugase.
Ovaj drugi po redu turnir je odzivom ekipa i posjetilaca pokazao da je prošlogodišnja prva humanitarna akcija sportskog tipa u organizaciji članova SNP 1389 OO Gacko bila uspješan početak jednog humanog druženja, kao i da je dobra osnova za nastavak sličnih akcija, koje će nekome, nadamo se, uljepšati praznike.

izvor: www.gacko-rs.info


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: