Raznobojnim krilima po trebinjskom nebu: Počela letačka sezona paraglajdera | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Raznobojnim krilima po trebinjskom nebu: Počela letačka sezona paraglajdera

Izvor: SRNA | Datum:14.05.2018.

U Trebinju je zvanično počela letačka sezona posjetom grupe francuskih pilota paraglajdera.

Njih su ugostili članovi Aero kluba Trebinje koji, iz godine u godinu, bilježe sve veći broj članova - ljubitelja vazduhoplovnih sportova.

Predsjednik Aero kluba Trebinje Zoran Petrović rekao je da su francuski piloti članovi Asocijacije međunarodnih pilota i instruktora, te da su došli da trebinjskim pilotima pomognu oko povećanja bezbjednosti i unapređenja edukacije u paraglajdingu.

"Ovo su naši dugogodišnji prijatelji koji su došli da razmijenimo iskustva u cilju povećanja bezbjednosti i unapređenja rada sa novim pilotima koji se obučavaju", rekao je Petrović Srni.

Član Aero kluba Trebinje Radoslav Dujanović rekao je da ovaj grad ima velike potencijale za razvoj avanturističkog oblika turizma, koji se, iz godine u godinu, povećava.

Osim izleta na Leotar i letenja francuski piloti su uživali u obilasku grada najavljujući uskoro ponovnu posjetu, ali u još većem broju.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: