Trebinjski plivači osvojili sedam šampionskih titula | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Trebinjski plivači osvojili sedam šampionskih titula

Izvor: Herceg TV | Foto: Radio Trebinje | Datum:22.06.2015.

Trebinjski plivači osvojili su devetnaest medalja – od čega sedam zlatnih, osam srebrenih i četiri bronzane – na Ljetnom prvenstvu Republike Srpske u plivanju za 2015. godinu, koje je proteklog vikenda održano na Gradskom olimpijskom bazenu u Banja Luci.

plivanjeHelena Lakić (2005.) osvojila je tri zlatne medalje i postala je prvak Republike Srpske za 2015. godinu na 50m, 100m i 200m leđno u kategoriji mlađih pionira.

Vidak Šarenac (1999.) postao je kadetski prvak RS u disciplinama 100m i 200m prsno, a Balša Šarenac (1997.) u omladinskoj konkurenciji – u disciplini 200m prsno.

Ana Čučković (1998.) u disciplini 50m leđno postala je apsolutni-seniorski prvak RS za 2015. godinu.

„S obzirom na to da smo sa treninzima na Olimpiskom bazenu Banje u Trebinju počeli tek prije nekih desetak dana, naši plivači su ostvarili odlične rezultate u Banja Luci“, ističe Veljko Piljević, trener Leotara.

Trebinjski plivački klub na prvenstvu u Banja Luci predstavljalo je sedamnaest plivača, u konkurenciji 213 takmičara iz 9 klubova Republike Srpske.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: