Sedam medalja za 'Lets dens' u Mostaru | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Sedam medalja za 'Lets dens' u Mostaru

Izvor: radio nevesinje | Datum:22.05.2018.

Na internacionalnom takmičenju u modernim plesovima „Mo Stars Mediteran Open Dance“ koje je proteklog vikenda održano u Mostaru, plesači i plesačice nevesinjskog plesnog kluba „Lets dens“ ponovo su zabilježili odlične rezultate.

Nevesinjci su se takmičili u sedam kategorija, a osvojili su pet zlatnih i dvije srebrne medalje. Zlatom su se okitili mini čirliding tim, dvije kadetske čirliding ekipe, juniorski pom pon tim i Nataša Tamindžija u solo nastupu. Srebro su zaslužili duo Aleksandra Vučković i Nikolina Milidrag, kao i hip hop duo Bojana Petković i Ivana Munišić.

Trener Plesnog kluba „Lets dens“ Saša Brenjo ne krije zadovoljstvo uspjehom svojih plesača i kaže da ih uskoro očekuje još jedno međunarodno takmičenje koje će biti održano u Vitezu 9. juna.

– Nadam se da ćemo i u Vitezu pokazati da imamo izuzetno talentovane plesače i plesačice, rekla je Brenjo.

Na takmičenju u Mostaru učestvovala su 54 kluba sa preko 1300 plesača, a izvedeno je preko 250 koreografija. U sastavu stručnog žirija koji se pobrinuo da takmičenje protekne u najboljem redu bile su sudije iz BiH, Srbije i Crne Gore.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: