Velež sa desetoricom poklekao u Vojkovićima | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Velež sa desetoricom poklekao u Vojkovićima

Izvor: Radio Nevesinje | Datum:05.06.2018.

U pretposljednjem kolu Druge lige RS - istok fudbaleri Veleža poraženi su u Vojkovićima od Famosa rezultatom 3:2.

U sadržajnoj i zanimljivoj utakmici Nevesinjci su dva puta vodili, ali su domaći uspjeli da preokrenu rezultat.

Velež je poveo u 18. minutu preko Bakoča koji je iskoristio svoju brzinu i izmakao odbrani Famosa. Samo koji minut kasnije mreža domaćina se još jednom zatresla, ali je sudija poništio gol zbog ofsajda. Sredinom prvog poluvremena Prodanović jer zbog povrede morao van terena što je bio veliki hendikep za nevesinjski sastav koji je  ipak prvo poluvrijeme riješio u svoju korist.

Ključni detalj utakmice dogodio se u 52. minutu kada je sudija  Vidaković prestrogo dodijelio drugi žuti karton Repoviću. Domaći su brzo realizovali brojčanu prednost, poravnali na 1:1 i stvorili još dobrih prilika.

Uzvraća i Velež. Radović je napravio pravi slalom  kroz odbranu domaćina i savladao golmana Jovičića za 1:2. Nevesinjci propuštaju  i veliku priliku za 1:3, nakon čega se sve odvijalo u korist Famosa. Ekipa iz Vojkovića je za samo pet minuta potpuno preokrenula rezultat. Nevesinjci su u finišu sa desetoricom  izvršili solidan pritisak, ali bez izglednih prilika.

U posljednjem kolu Velež u Nevesinju  dočekuje Budućnost. Eventualnim trijumfom ovogodišnju sezonu završio bio na petom mjestu.

FAMOS - VELEŽ 3:2 (0:1)

Stadion u Vojkovićima.Gledalaca: 100. Sudija: Velibor Vidaković (Zvornik).

Strijelci: 0:1 Bakoč u18, 1:1 Bjelica u 57, 1:2 Radović u 68, 2:2 Vitković u 72, 3:2 Blažić u 76. minutu. Žuti kartoni: Krajišnik, Bjelica, Vitković, Milinković (Famos), Šarenac, Milidrag, Zurovac, Pašajlić (Velež). Crveni karton: Darko Repović (Velež).

FAMOS: Jovičić, Lučić, Vučinić, Koprivica, Vitković, Perović, Tešanović (Krajišnik), Milinković, Bjelica, Blažić, Stojanović.

VELEŽ: Zurovac, Topalović, Vučetić, Petković, D.Šarenac (B.Šarenac), Prodanović (Pašajlić), Radulović (Mrkajić), Repović, Radović, Milidrag, Bakoč.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: