Rukometni turnir u čast legendarnog Tase narednog vikenda u Nevesinju | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Rukometni turnir u čast legendarnog Tase narednog vikenda u Nevesinju

Izvor: Radio Nevesinje | Datum:05.06.2018.

U Nevesinju će narednog vikenda biti odigran Trofej Hercegovine „Milan Tasovac Tasa“. Domaćin ove sportske manifestacije posvećene legendarnom hercegovačkom rukometašu i treneru biće Rukometni klub „Hercegovina“.

Učešće na turniru potvrdilo je osam ekipa: Lovćen, Sutjeska, Vogošća, Zrinjski, Velež, Leotar, Hercegovac, Leotar i Hercegovina. Svečano otvaranje i takmičenje po grupama planirani su za subotu, 9. juna, a drugog dana turnira igraju se utakmice za plasman.

Organizatori su poručili da ova manifestacija treba da čuva sjećanja na sportskog stručnjaka koji je bio glavni pokretač rukometa u Hercegovini, ali i podstakne mlade rukometaše da razvijaju sportski duh i rukometnu filozofiju kako je to nekad radio legendarni Tasa.

Prošlogodišnji turnir održan je u Trebinju, a prvi trofej je pripao RK „Dubrovnik“. Nevesinjska ekipa zauzela je treće mjesto.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: