Danas doček za Mijata | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Danas doček za Mijata

Izvor: Radio Trebinje | Datum:26.06.2015.

Mijat Gaćinović, član Omladinske reprezentacije Srbije i osvajač zlatne medelje na Svjetskom prvenstvu u fudbalu za uzrast do dvadeset godina koje je nedavno završeno na Novom Zelandu danas stiže u Trebinje, gdje će mu na Trgu slobode biti priređen svečani doček.

Mijat_GacinovicZajedno sa njim u Trebinje će doći i Novljanin Staniša Mandić, takođe osvajač zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu na Novom Zelandu.

Kako je za naš portal potvrdio Dejan Tarana, predsjednik Savjeta za sport Grada Trebinja, na inicijativu Gaćinovićevih prijatelja, zlatnog momka sa Novog Zelanda će na ulazu u Trebinje iz pravca Bileće dočekati njegovi prijatelji i predstavnici Gradske uprave.

Kako je planirano, gradonačelnik Slavko Vučurević će Gaćinovića dočekati ispred spomenika Jovanu Dučiću, nakon čega će mu na Trgu slobode uručiti priznanje Grada za afirmaciju sporta i Grada Trebinja.

Dolazak Mijata Gaćinovića na Trg slobode očekuje se oko 16 časova.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: