Završnica tradicionalnog Vidovdanskog turnira u malom fudbalu 'Tini 2018' | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Završnica tradicionalnog Vidovdanskog turnira u malom fudbalu 'Tini 2018'

Izvor: radio trebinje | Datum:22.06.2018.

Polufinalnim utakmicama, mečom za treće mjesto i finalom danas će biti završen tradicionalni Vidovdanski turnir u malom fudbalu „Tini 2018“. Na turniru učestvuju dječaci 2007-og godišta i mlađi, a ekipe dolaze iz Trebinja i Bileće.

Turnir se održava na igralištu u naselju Tini.

Ovaj turnirski dan će otvoriti utakmica između Centra i Gornjih Polica, koja počinje u 17:30 časova. Nakon 25 minuta, u 17:55 časova, svoje fudbalsko umijeće predstaviće na utakmici između dječaka Tine i Tine 2.

Poslije odigranog meča između ove dvije ekipe, biće održana utakmica za treće mjesto, da bi se poslije toga igralo veliko finale između najtalentovanijih dječaka koji igraju za pobjedničke ekipe iz prethodnih duela.

Očekuje se da će danas mlade trebinjske fudbalere, osim porodice i prijatelja, posmatrati i neka od najpoznatijih imena trebinjskog fudbala, koji sada igraju u najpoznatijim evropskim klubovima.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: