Počeo košarkaški kamp "Dejan Bodiroga" | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Počeo košarkaški kamp "Dejan Bodiroga"

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:30.06.2015.

Na terenima „Srđan Aleksić“ u Trebinju počela je sa radom prva smjena desetog po redu „Dejan Bodiroga“ kampa, koji će ove godine okupiti više stotina mladih košarkaša iz zemalja okruženja, kao i drugih država svijeta.
Kamp će biti održan u tri smjene, a Trebinje će ugostiti 105 mladih košarkašica i košarkaša, koji će usavršavati svoje košarkaško znanje, ali i sticati nove prijatelje i poznanstva, na čemu ovaj kamp posebno insistira.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Prema riječima profesora Milivoja Kralejića, dugogodišnjeg trenera i vođe kampa, ove će se godine u Trebinju okupiti izuzetna ekipa od oko desetak vrhunskih trenera, od kojih većina radi od prvog dana na Bodiroginom kampu, da su uslovi za rad takođe odlični, jer ovaj grad ima i desetak izvanrednih sportskih terena, ali, kako dodaje, veoma je važna i podrška same lokalne sredine.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAKamp okuplja mlade košarkaške talente uzrasta od 12 do 18 godina iz svih krajeva svijeta. Svečano otvaranje kampa zakazano je za 14. jul.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: