Teodora Kraljević bronzana u Podgorici | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Teodora Kraljević bronzana u Podgorici

Izvor: herceg tv | Datum:09.07.2018.

U Podgorici je prethodnog vikenda održano međunarodno plivačko takmičenje „Montenegro Open 2018“, na kome je iz redova KVS „Leotar“ najuspješnija  bila Teodora Kraljević, koja se u disciplini 400m slobodno okitila bronzanom medaljom u kategoriji 2004. – 2005. godište.

Ove godine na otvorenom prvenstvu Crne Gore se sakupilo 334 plivača iz 43 kluba sa prostora Italije, Rusije, Turske, Rumunije, Albanije, Srbije, Hrvatske, Makedonije, Austrije, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

- Naše plivačice dale su, u ovom momentu, svoj maksimum. Iako su im ruke i noge „teške“ od napornih bazičnih priprema, u kojim se sada nalazimo, ostvarile su u svojim trkama odlične rezultate na bazenu SC „Morača“. Od njih, kao i svih naših članova, očekujem da u drugom dijelu sezone, ako budu imali adekvatne uslove za rad na bazenu „Banje“, uđu maksimalno spremni i ostvare još bolje rezultate od prošlogodišnjih, kada su u tom dijelu sezone zablistali. – ističe Veljko Piljević, trener u KVS „Leotar“.

Plivače KVS „Leotar“ u julu očekuju još dva takmičenja, a prvo naredno je memorijalni plivački miting „Srđan i Maksim“, koji se održava narednog vikenda, 14. i 15. jula  na trebinjskim „Banjama“.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: