Plivači KVS 'Leotar' odlični u Jagodini: 14 medalja stiglo u Trebinje | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Plivači KVS 'Leotar' odlični u Jagodini: 14 medalja stiglo u Trebinje

Izvor: herceg tv | Datum:30.07.2018.

Plivači KVS „Leotar“ osvojili su četrnaest medalja od čega tri zlatne, šest srebrenih i pet bronzanih na „XXI Jagodina Open – XIII Memorijal Geza 2018“ , koji se održao proteklog vikenda.

Marija Ninković se okitila sa dvije zlatne medalje na 100m prsno i 100m delfin u pojedinačnoj konkurenciji i srebrenom medaljom  u štafeti 4X50m slobodno, u kojoj su još plivale Teodora Kraljević, Maja Špirto i Helena Lakić.

U Jagodini se zlatom okitila i Maja Špirto na 100m slobodno i srebrom u štafeti 4x50m slobodno, dok se Jovan Vukoje okitio sa dvije srebrene medalje na 50m prsno i 200m mješovito.

Kristina Piljević osvojila je srebrenu medalje u disciplinama 50m prsno i bronzanu 100m prsno. Helena Lakić osvojila je srebro na 100m leđno i u štafeti 4X50m slobodno,a Vuk Danojlić srebrenu medalju u disciplini 50m leđno. Teodora Kraljević osvojila je bronzanu medalju na 200m mješovito i srebro u štafeti 4X50m slobodno, Stefan Grubač okitio se bronzanom medaljom u disciplini 100m prsno, Filip Piljević osvojio je bronzanu medalju na 50m prsno a Marko Crnogorac osvojio je bronznu takođe na 50m prsno.
"Na plivalištu Aqva parka u Jagodini naši plivači su još jednom pokazali da se ravnopravno mogu nositi sa plivačima iz okruženja. U Jagodini se jedan broj naših plivača prvi put takmičio na velikom međunarodnom takmičenju van Trebinja, dok se jedan broj naših plivača prvi put okiti sa medaljama na Međunarodnom plivačkom mitingu, što je, kako za njih, tako i za naš klub veliki uspjeh", ističe Veljko Piljević, trener u KVS Leotar.
Na ovom takmičenju učestvovalo je 282 plivača iz 26 klubova iz Malte, Rumunije, Bugarske, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Srbije.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: