Bivši Zvezdini asovi predvođeni Pižonom i Karasijem dolaze u Nevesinje | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Bivši Zvezdini asovi predvođeni Pižonom i Karasijem dolaze u Nevesinje

Izvor: radio nevesinje | Datum:30.07.2018.

Još samo sedam dana ostalo je do velikog fudbalskog spektakla u Nevesinju. Iz FK „Crvena Zvezda“ upravi Veleža stigla je poruka da u kolijevku viteštva dolaze sa 24 igrača, sve same fudbalske legende.

Na terenu Gradskog stadiona u Nevesinju u ponedjeljak, 6. avgusta sve će vrviti od fudbalskih asova. Predvodiće ih Pižon, Karasi, Šestić, Savić, Aćimović, Borovnica i drugi veterani najtrofejnijeg srpskog kluba čije su majstorije zauvijek ostale u sjećanju istinskih ljubitelja fudbala.

U Nevesinje stižu i Tintor, Živković, Bursać, Stojanović, Rajevac, Milosavljević, Nikolić, Babić, Vasiljević, Zorić, Dujković, Ristić, Marković, Krnješevac, Kantar, Dabić, Gukić, Živković i Ostojić.

Podsjećamo, susret veterana Veleža i Zvezde ima humanitarni predznak pošto je prihod od ulaznica namijenjen za izgradnju sportskog terena u Prebilovcima.

Sportski direktor Veleža Tomislav Stajić kaže da nevesinjski klub ima veliku čast da ugosti fudbalske velikane iz Beograda. Prema njegovim riječima, prodaja ulaznica odlično ide i sve su prilike da će Gradski stadion biti preplavljen vjernim navijačima Zvezde i Veleža.

Stajić naglašava da je susret veterana dva kluba poseban iz više razloga.

Utakmica ima humanitarni karakter, igra se u okviru Nevesinjske olimpijade, manifestacije sa najdužom tradicijom u Hercegovini, i što je najvažnije biće ispunjena višedecenijska želja navijača Zvezde u Nevesinju da u svom gradu ugoste legende kojima su se toliko divili− ističe Stajić.

Uprava Veleža poziva sve bivše igrače da dođu na ovu fudbalsku priredbu i tako pokažu neraskidivu vezu sportskih prijatelja.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: