Rukometaši 'Hercegovine' počeli sa pripremama, ciljaju vrh tabele | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Rukometaši 'Hercegovine' počeli sa pripremama, ciljaju vrh tabele

Izvor: radio nevesinje | Datum:14.08.2018.

Rukometaši Hercegovine počeli su sa pripremama za novu sezonu u Prvoj ligi RS. Trener Goran Kurteš na raspolaganju ima 25 igrača koji će konkurisati za prvi tim. Među njima je i povratnik Nikola Ivanović i mladi bek iz bilećkog Hercegovca Đorđe Babić, a nekoliko igrača priključilo se iz omladinskog pogona. Prvenstvo počinje 22. septembra.

Uprava kluba je za novu sezonu postavila visoke ciljeve, odnosno jedno od prva tri mjesta u prvoligaškom karavanu. Predsjednik RK „Hercegovina“ Mile Uljarević kaže da je klub stasao u ozbiljan sportski kolektiv, finansijski stabilan i dobro organizovan. Poručio je igračima da se fokusiraju na treninge i utakmice, a da će se uprava truditi da im obezbijedi pristojne uslove za rad i takmičenje.

Uljarević koji je i član Upravnog odbora Rukometnog saveza Republike Srpske očekuje dalji razvoj rukometnog sporta u Hercegovini i pokretanje Omladinske lige.

Trener Kurteš vjeruje da njegovi izabranici naredne sezone mogu biti u vrhu Prve lige RS. Zatražio je disciplinu na treninzima i posvećenost rukometnom sportu.

Nakon kondicionih priprema rukometaši Hercegovine odigraće i nekoliko kontrolnih utakmica.

 


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: