U subotu biciklistička trka Trebinje – Duži – Trebinje | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

U subotu biciklistička trka Trebinje – Duži – Trebinje

Izvor: Radio Trebinje | Datum:20.08.2018.

U Trebinju će u subotu, 25. avgusta, biti organizovana druga Biciklijada „Trebinje – Duži –Trebinje“, na kojoj se očekuje veći broj učesnika, saopšteno je iz Biciklističkog kluba „Leotar“.

Biciklisti će se takmičiti u sve tri konkurencije na stazi dugoj 22 kilometra, od centra Trebinja do Duži i nazad, a najbržima  biće dodijeljene i prigodne nagrade, koje je organizator obezbijedio uz pomoć sponzora.

Programom su planirane trke u muškoj i ženskoj konkurenciji – takmičari do 20 godina, od 20 do 50 i preko 50 godina. Ova manifestacija, osim takmičarskog, ima i rekreativni karakter jer se očekuje učešće biciklista različitih starosnih kategorija.

Predsjednik trebinjskog biciklističkog kluba Blagoje Rosandić ističe da su njihove aktivnosti usmjerene na okupljanje ljubitelja dvotočkaša, organizovanje biciklističkih putovanja i takmičenja, a sve sa ciljem – promocije biciklizma i zdravog načina života.

Start trke je u 18 časova.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: