Atletičari uspješni u Sremskoj Mitrovici | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Atletičari uspješni u Sremskoj Mitrovici

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Herceg TV | Datum:27.08.2018.

Članovi Altletskog kluba „Trebinje“ osvojili su tri medalje na održanom međunarodnom mitingu prijateljstva u Sremskoj Mitrovici.

Kristina Grujičić osvojila je zlatnu medalju u skoku u dalj 4,38 m, što je njen lični rekord i njoj je pripala i srebrena medalja na 60 m, takođe uz lični rekord 8,95.

Marko Šuković osvojio je bronzanu medalju u disciplini skok u vis.

Ostali članovi Atletskog kluba „Trebinje“ su ostvarili lične rekorde u svojim disciplinama: Lana Lojović osvojila je peto mjesto i skočila 135 cm i Sara Tomić je osvojila peto mjesto na 300 m.

Ovo je najjače takmičenje na kojem su do sada nastupali naši takmičari. Svjesno smo se odrekli nastupa na prvenstvu Republike Srpske i desetak medalja koje bi smo tamo osvojili zarad ovog međunarodnog mitinga na kome su naši takmičari u veoma jakoj konkurenciji osvojili medalje i svi oborili svoje lične rekorde“, kazao je Dragan Tomić, trener Atletskog kluba Trebinje.

 Na ovom takmičenju učestvovalo je preko 700 takmičara iz 43 kluba.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: