AK Trebinje: Petnaest medalja na 5. rođendan kluba | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

AK Trebinje: Petnaest medalja na 5. rođendan kluba

Izvor: Radio Trebinje | Datum:09.09.2018.

Članovi Atletskog kluba „Trebinje“ osvojili su 15 medalja na Prvenstvu Republike Srpske u Banjaluci – šest u konkurenciji cicibana i 9 u takmičenjima za mlađe juniore.

U konkurenciji cicibana zlatne medalje osvojila je Kristina Grujičić u trkama na 60 i 200 metara, srebrne Katarina Čabrilo u skoku u dalj i Sara Žulović u trci na 60 metara, dok su se bronzom okitili Sofija Nosović u bacanju loptice i štafeta 4×50 metara u sastavu: Sara Žulović, Katarina Čabrilo, Emilija Pikić i Sara Miljković.

Među mlađim juniorima srebrne medalje osvojili su Marko Kurilić u bacanju diska i kugle, Marko Šuković u skoku u vis, Jovo Mandrapa u bacanju koplja, te štafeta juniorki 100+200+300+400 u sastavu: Jelena Šaraba, Kristina Grujičić, Anđela Radanović i Sara Tomić.

Bronzane medalje u ovoj konkurenciji pripale su Lani Lojović u skoku u vis, Marku Šukoviću u bacanju koplja, Jovu Mandrapi u bacanju diska i Sari Tomić u trci na 300 metara.

„Izuzetno smo zadovoljni rezultatima i ponosni na osvojene medalje, a posebnu draž imaju što su osvojene na 5. rođendan našeg kluba“, rekao je trener Dragan Tomić.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: