Atletičarima Leotara 10 medalja na Međunarodnom atletskom mitingu | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Atletičarima Leotara 10 medalja na Međunarodnom atletskom mitingu

Izvor: radio trebinje | Datum:17.09.2018.

Atletičari Leotara osvojili su deset medalja na Međunarodnom atletskom mitingu „Brotnjo 2018“, koji je juče održan u Čitluku.

Najmađi atletičari bili su posebno uspješni, osvojivši  šest medalja – po dvije zlatne, srebrene i bronzane. Zlatne medalje osvojili su Srna Danojlić (2011. godište), u trci na na 60 medalja i Jovana Kržić (2009. godište) na 200 metara. Srebrne su osvojili Kristina Dolina (2007.godište) u trci na 300 metara i Sara Mijanović (2009. godište) na 60 metara, dok su se bronzanim medaljama okitili Ivan Kurtović(2011. godište) i Jovana Kržić (2009. godište) u trci na 60 metara.

Reprezentativac BiH Nikola Dolina osvojio je zlatnu medalju u disciplini skok u vis, dok je srebrnu medalju osvojio u skoku u dalj. Dijana Kovač okitila se zlatom u diciplini skok u vis i Nina Zurovac osvojila je bronzanu medalju u bacanju kugle.

Prema riječima trenera Atletskog kluba Leotar Milana Spaića, ovo je značajan uspjeh mladih trebinjskih atletičara, a nagrade koje su osvojene u konkurenciji preko 500 atlečičara samo je dobar pokazatelj rada sa najmlađim kategorijama

Dugogodišnji rad sa najmlađim dao je i rezultate, što potvrđuju brojne osvojene medalje na domaćim i međunarednim takmičenjima. Zahvaljujući Gradu Trebinju i Sportskom društvu Leotar,od kojih imamo nesebičnu pomoć, u proteklom periodu nastupili smo uspješno na više mitinga. Želimo da obavijestimo sve zainteresovane roditelje da svoje mališane mogu besplatno upisati u AK Leotar, a sve informacije mogu dobiti na telefon broj 065 683 849“, kazao je on.

Na mitingu u Čitluku učestvovalo je 22 kluba iz BiH i Hrvatske.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: