Gacko: Strijelci 'Mladosti' po deseti put osvojili Kup RS | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Gacko: Strijelci 'Mladosti' po deseti put osvojili Kup RS

Izvor: radio gacko | Datum:18.09.2018.

U finalu KUP-a RS za 2018. godinu u seniorskoj kategoriji, koje je održano u Sokocu, učestvovale su mješovite ekipe u disciplini vazdušna puška, a prvo mjesto ekipno osvojila je opet ekipa gatačke „Mladosti“, koja do sada u svom vlasništvu ima 3 pehara.

Gačani do sada bilježe 10 pobjeda za redom u ovom prestižnom takmičenju u RS.

Na drugom mjestu je domaćin „Sokolac“, treće mjesto je pripalo ekipi „Krajiški borac“ iz BL, četvrti je „Rudar S“ Ugljevik, a peti „Rogatica“.

I pojedinačno su gatački strijelci bili dobri. U ženskoj konkurenciji prva je bila Jelica Vuković, dok je najbolji rezultat postigao Milovan Vuković sa 327 krugova, što je bilo dovoljno da bude među tri prva u RS.

Za „Mladost“ su gađali osim Jelice i Milovana i Ivan Slijepčević i Momo Vuković. Narednog vikenda u Gacku će se održati zvanično Prvenstvo RS za kadete i juniore po međunarodnom programu streljaštva u disciplini vadušna puška i pištolj.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: