Počinje Premijer liga u rukometu: Sloga iz Doboja na premijeri u Bregovima | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Počinje Premijer liga u rukometu: Sloga iz Doboja na premijeri u Bregovima

Izvor: herceg tv | Datum:09.10.2018.

Rukometaše Leotara u srijedu od 19:30 očekuje premijera u elitnom rangu takmičenja, kada na parket Sportske dvorane „Miloš Mrdić“ u Trebinju dolazi ekipa sa izuzetnom reputacijom - Sloga iz Doboja.

 
S obzirom da ligaški dio počinje sa zakašnjenjem od gotovo mjesec dana, izabranici Milana Simonovića potpuno spremno dočekuju favorizovanu ekipu Sloge.

Početak prvenstva bio je predviđen za 15. septembar, tako da je ovo malo specifično, ali mogu reći da smo dobro posložili kockice i da smo u potpunosti spremni za ovaj duel. Pripreme smo u potpunosti odradili prema planu, tako da jedva čekamo start prvenstva i da pokažemo koliko možemo“, rekao je Milan Simonović trener Leotara, inače član generacije Metaloplastike koja je obilježila čitavu epohu rukometa na ovim prostorima.
Što se tiče ekipe Sloge, Simonović ima samo riječi hvale, ali ističe da Leotar sve protivnike, posebno na domaćem parketu, očekuje sa „visoko podignutim gardom“, te da očekuje pobjedu.
Sloga je tim sa izvarednom reputacijom i pravi tim za otvaranje sezone koji će nam pokazati koliko kvalitetno smo odradili pripreme i gdje se praktično nalazimo kad je Premijer liga u pitanju."

Simonović je pozvao publiku da dođe u što većem broju da gleda vrhunski rukomet i da domaćoj ekipi bodrenjem sa tribina pomogne u osvajanju prvih bodova.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: