Nevesinjski rukometaši slavili u Banjaluci | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Nevesinjski rukometaši slavili u Banjaluci

Izvor: radio trebinje | Datum:11.10.2018.

U 3. kolu Prve lige Republike Srpske rukometaši Hercegovine savladali su sinoć u Banjaluci domaću Mladost rezultatom 30:26.

Nakon izjednačenog prvog poluvremena Nevesinjci su u nastavku zaigrali čvršće i angažovanije. Ipak, trebalo im je mnogo truda da slome borbenog rivala. Hercegovina je odigrala najbolje u posljednjoj dionici kada je bilo i najpotrebnije. U završnih deset minuta nevesinjski sastav je predvođen najiskusijim rukometašima postigao devet, a Mladost samo dva gola. Najraspoloženiji strijelci su bili Dragović sa devet i Kovačević sa osam golova. Pratio ih je Ivanović sa šest pogodaka. Uspješan debi imao je mladi Laketa.

I pored teškog rasporeda Hercegovina je odlično otvorila novu sezonu. Poslije tri kola ima sedam bodova i zauzima drugo mjesto na prvenstvenoj tabeli. U narednom kolu Nevesinjci će na još jedno teško gostovanje u Prijedor i nakon toga očekuju ih nešto lakši rivali.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: