Trebinjac Stefan Gudelj zvanično član beogradske Crvene zvezde | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Trebinjac Stefan Gudelj zvanično član beogradske Crvene zvezde

Izvor: hercegovina promo | Datum:11.10.2018.

Mladi trebinjski fudbaler Stefan Gudelj ostvario je svoje želje, te naplatio veliki trud i odricanja postavši zvanično registrovani igrač beogradske Crvene zvezde.


Mladi Trebinjac je od prije nekoliko dana završio sve formalnosti oko registracije, a nastaviće da pohađa školu u Trebinju i vikendima putuje za Beograd na treninge i prvenstvene utakmice. 

Ovaj dvanaestogodišnji dječak iz Trebinja sa fudbalskom loptom se aktivno druži više od šest godina i u tom periodu sa matičnim Leotarom ostvario je niz uspjeha i priznanja koja nisu ostala nezapažena od strane skauta najvećih fudbalskih klubova Balkana.

Na preporuku trenera Omladinske škole Leotara Miodraga Bodiroge prije tri godine Stefan odlazi na probu u OFK Beograd, gdje je više nego zadovoljio ukuse trenera, a poslije odličnih igara na brojnim turnirima (posebno se istakao kao najbolji igrač renomiranog Čin-čin kupa na Zlatiboru), stigao je i poziv velike Crvene zvezde, sa čijim dječacima Stefan Gudelj nastupa od prošle godine.


Neobična je priča sa kojom su se ovaj dječak i njegova porodica susreli u ostvarenju svojih snova. Naime, Stefan i njegov otac Željko svakog vikenda su putovali na relaciji Trebinje-Beograd, gdje bi Stefan sa vršnjacima iz Crvene zvezde odradio treninge i odigrao subotom utakmicu. Potom slijedi put nazad i redovne obaveze u školi i matičnom Leotaru.

Stefan je učenik trebinjske Osnovne škole “Jovan Jovanović Zmaj”. 
 


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: