Basket turnir u Kilavcima | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Basket turnir u Kilavcima

Datum:20.07.2015.

Sportski tereni na Kilavcima naredna tri dana biće poprište turnira u basketu „Kilavci 2015“. Nastupiće deset ekipa koje su raspoređene u dvije grupe. Pobjednici će izboriti direktan plasman u polufinale, a za preostala dva mjesta razigravaće drugoplasirane i trećeplasirane ekipe iz grupne faze.

Turnir počinje večeras u 18 časova susretima ekipa iz A grupe. Sutra su na programu utakmice B grupe, a  četvrtfinale, polufinale i finale igraće se u srijedu. Biće organizovano i takmičenje u šutiranju trojki.

Grupa A : SSSS, Armejci, HendikepZG1, Bileća, San Antonio

Grupa B: Kilavci, „Old School“ Pale, Vuja i asistenti, Kingsi, Delije Sever

Sponzori turnira: Kafe bar „Viktorija“, TR „Kod Milana“, Mesnica „Rog“, Kafe bar „Klub“, Pekara „Dan i noć“, Kafe bar „Đuro“, Diskoteka „Korzo 2“, TR „Kilavci“, Komision „Stefi“, Mljekara „Perfeto plus“, GP „MDM“, Pumpa „Đerić“, Al. i PVC bravarija „Savić“, Kafe bar „Dionis“, Fr.salon „Fiks“, Komision „Sport“, Jovan Kostić, Mile Uljarević, Žarko Laketa.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: