Rutinska pobjeda rukometaša Hercegovine | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Rutinska pobjeda rukometaša Hercegovine

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:02.11.2018.

U prvoj utakmici 7. kola Prve rukometne lige RS Hercegovina je sinoć u Nevesinju savladala Jedinstvo iz Brčkog rezultatom 29:23.

Nevesinjci su do bodova stigli u laganom ritmu bez mnogo poteškoća. Mladi sastav iz Brčkog odolijevao je u prvih petnaestak minuta susreta. Domaći potom za samo osam minuta prave seriju 9:0 i već tada je bilo riješeno pitanje pobjednika. Deset golova viška nakon prvog poluvremena omogućilo je Nevesinjcima da u nastavku zaigraju rasterećeno sa većim brojem juniora u sastavu. I sam Nemanja Ivanović koji je večeras kao igrač i trener predvodio Hercegovinu, u drugom dijelu utakmice preselio se na klupu i dijelio savjete omladincima. Jedinstvo je do kraja uspjelo da ublaži poraz.

U nevesinjskoj ekipi najefikasniji su bili Dragović sa osam i Čabrilo sa sedam golova. Kod gostiju 18 od 23 gola postigla su braća Nemanja i Bogdan Peštić.

Hercegovina trenutno zauzima drugu poziciju na tabeli. U narednom kolu gostuje u Bileći.

HERCEGOVINA – JEDINSTVO 29:23 (18:8)

Sportska dvorana „Nevesinjka“. Gledalaca: 150. Sudije: Nemanja Pavlović, Boris Trnčić (I. Sarajevo). Isključenja: Hercegovina (10 min), Jedinstvo (2 min). Sedmerci: Hercegovina 1 (1), Jedinstvo 6 (5).

HERCEGOVINA: Stajić, Džidić, Pantić, Šipovac (2), Manigoda (4), Grahovac (1), Avdalović, Ivanović, Čabrilo (7), Babić (1), Šarenac (4), Dragović (8), Vujadinović (2), Laketa.

JEDINSTVO: Glamočić, Čajtinović, Pudić, Mičić, N. Peštić (9), Leto, Kaurin (1), Novak (2), Milanković, B. Peštić (8), Lukić (3).


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: