Tijana Bošković ponovo najbolja u Evropi! | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Tijana Bošković ponovo najbolja u Evropi!

Izvor: mozzart sport | Datum:02.11.2018.

Srpska odbojkaška zvezda Tijana Bošković će večeras drugu godinu zaredom biti proglašena i zvanično najboljom odbojkašicom u Evropi.

A zar je i bilo dileme?

Poslije fantastičnih partija na Svetskom prvenstvu u Japanu i osvojenog zlata sa reprezentacijom Srbije, nije se ni postavljalo pitanje ko je broj jedan u Evropi. Tijana je prošle godine prvi put u karijeri dobila priznanje za odbojkašicu godine u Evropi, a sada će odbraniti krunu.

Novi uspjeh Boškovićeve će biti potrvđen večeras na gala svečanosti u organizaciji Evropske odbojkaške federacije (CEV) u Budimpešti.

Prije samo nekoliko dana, Tijana je osvojila još jedan trofej. U Superkupu Turske je kao najbolja predvodila svoj Ezačibaši do pobjede nad nacionalnim, evropskim i svjetskim prvakom Vakifom.

Večeras će i srpski selektor Zoran Terzić biti proglašen za najboljeg trenera u konkurenciji odbojkašica, što će ovom stručnjaku biti prva nagrada ovakve vrste. Biće dodijeljene i nagrade za igrača i trenera godine u muškoj konkurenciji, zatim u obje konkurencije u odbojci na pijesku, kao i nagrade za životno djelo i događaj godine.

 


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: