KMF Nevesinje pobjedom otvorio sezonu | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

KMF Nevesinje pobjedom otvorio sezonu

Izvor: radio nevesinje | Datum:03.11.2018.

KMF “Nevesinje“ pobjedom je otvorio sezonu u prvoj Prvoj futsal ligi Republike Srpske.U dinamičnoj i zanimljivoj utakmici odigranoj sinoć u Sportskoj dvorani „Nevesinjka“ savladao je novajliju u prvoligaško društvu- KMF „Brod“ rezultatom 5:3. Četvorostruči strijelac na ovom susretu bio je Miličević.

Nevesinjci su krenuli ofanzivno i prvi dio susreta završili sa vođstvom od 3:0. Kada je Kljakić početko drugog dijela postigao i četvrti pogodak svi su u dvorani pomoslili da je sportska priča završena. Ipak, gosti se ne predaju. Nakon dosta propuštenih prilika sredinom drugog poluvremena preko Milovca dva puta su zatresli mrežu do tada nesavladivog Romovića i najavili uzbuđenja. Brod stiže i do trećeg gola iz penala nakon što je isključen kapiten nevesinjske ekipe Miloš Prodanović. U samom finišu Nevesinjci su konsolidovali redove i četvrtim golom Miličevića potvrdili pobjedu.

U narednom kolu KMF „Nevesinje“ gostuje u Laktašima.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: