Pioniri bilećkog Hercegovca jesenji prvaci Omladinske lige RS - grupa Jug | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Pioniri bilećkog Hercegovca jesenji prvaci Omladinske lige RS - grupa Jug

Izvor: Radio Bileća | Datum:05.11.2018.

Pioniri Hercegovca jesenji su prvaci Omladinske lige RS - grupa Jug. 


U okviru poslednjeg 8. kola jesenjeg dijela šampionata Hercegovac je na domaćem terenu upisao jedan bod, remizirajući u meču sa ekipom Leotara (0:0).
Pioniri Hercegovca u prvom dijelu sezone upisali su šest pobjeda i dva remija, te postigli 25, a primili samo jedan pogodak.
Tim koji vode treneri Božo Rogač i Nikola Lisov nastavili su kontinuitet odličnih rezultata i dobre igre.
Ljubitelji fudbala očekuju nastavak ovakvih fudbalskih partija i u drugom dijelu prvenstva. Dobrim rezultatima nadaju se i treneri i mladi fudbaleri.
Ono što ih zabrinjava jesu uslovi u kojima treniraju, jer ih, kako kažu, održava samo ljubav prema ovoj igri. Uz pomoć projekta Međunarodne organizacije za migracije, sponzora, prijatelja i volontera renovirali su svlačionice na stadionu. Sada i klubovi iz susjednih gradova svoje utakmice igraju na „Hercegovcu“ i koriste uslovne i čiste prostorije. 
Ali, ovi mladi fudbaleri imaju „novu“ boljku. Nemaju dovoljno lopti za treninge i utakmice, a i dresovi i oprema koje koriste su na „izdisaju“.
Ovi mladi ljudi i veliki šampioni zaslužuju aplauze za rezultate koje postižu, ali i podršku onih koji im mogu pomoći.
 


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: