Najmlađi košarkaši Leotara debitovali u regionalnoj ligi | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Najmlađi košarkaši Leotara debitovali u regionalnoj ligi

Izvor: Radio Trebinje | Datum:06.11.2018.

Najmlađi košarkaši „Leotara“, članovi generacije rođenih 2007. i 2008. godine, proteklog vikenda su nastupili na prvom turniru Mini basket lige regije koja obuhvata klubove iz BiH, Crne Gore i Hrvatske.

Mladi košarkaši pretrpili su tri poraza, u prvom kolu od riječkog „Kvarnera“ 42-30, u drugom kolu od „Rudeša“ iz Zagreba 44-28 i u trećem od zagrebačke „Cedevite“ 74-22.

Ovo je prvo takmičenje za naše najmlađe košarkaše. Iako su poraženi, mi smo zadovoljni jer su pokazali da imaju potencijala. Mi smo ubjedljivo najmlađa ekipa na turniru, sa svega nekoliko igrača 2007. a najmlađi igrač nam je 2009. godište. Dugo smo putovali, djeca su bila poprilično iscrpljena a ovo su im i prve zvanične utakmice – i ja sma ubjeđen da će biti sve bolji i bolji. Naišli smo na izuzetno gostoprimstvo, djeca su se lijepo družila i ovim turnirom je potvrđeno da sport ne poznaje nikakve barijere“, kaže trener omladinskih kategorija KK Leotar Đorđe Niković koji je na ovom turniru vodio ekipu.

Sljedeći turnir se igra 1. i 2. decembra u Zagrebu, treći početkom februara u Podgorici a završnica je u Sarajevu u aprilu.

 


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: