KMF Leotar u nedjelju dočekuje ekipu iz Gračanice | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

KMF Leotar u nedjelju dočekuje ekipu iz Gračanice

Izvor: herceg tv | Datum:15.11.2018.

U 6. kolu Premijer futsal lige BiH, KMF Leotar dočekuje ekipu "Kaskada" iz Gračanice. Utakmica se igra u nedjelju,  18. novembra u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" u 13:30 časova.


"Ovo je vrlo važna utakmica za naš klub. Igramo protiv odlične ekipe iz Gračanice koja je odlično otvorila prvenstvo i predstavlja najprijatnije iznenađenje prvenstva", kažu u KMF Leotar, i podsjećaju da u ovom klubu uspješno nastupa njihov bivši igrač Emir Milanović.
Kako kažu u KMF Leotar, pobjeda je neophodna kako bi došli do sredine tabele.

"Niz pehova se nastavlja tako da i ovaj put nećemo biti kompletni. Zbog kartona neće nastupiti Nemanja Čečur, a zbog povreda Tiago Casagrande, te Stefan Jokić čiji se povratak očekuje u sljedećem kolu i koji nam je mnogo nedostajao u prošlim utakmicama"napominju iz ovog sportskog kolektiva. 

KMF Leotar poziva sve navijače da, iaoko je termin igranja utakmice neuobičajen, dođu u što većem broju i podrškom sa tribina pomgu domaćem  timu do dođe do pobjede i domogne se sredine tabele


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: