FK Mladost: Uprava imenovala sportskog direktora i trenera | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

FK Mladost: Uprava imenovala sportskog direktora i trenera

Izvor: pravdabl.com | Foto: Gacko-rs.info | Datum:28.07.2015.

Novoimenovano Predsjedništvo FK Mladost iz Gacka imenovalo je sportskog direktora i šefa stručnog štaba kluba za narednu sezonu. Tako će klub u Drugoj ligi RS grupa istok sa klupe predvoditi novi-stari trener Željko Popović, dok je za novog sportskog direktora imenovan Miroslav Vuković.


Ono što je očigledno, pred novoimenovanim tandemom nalaze se veliki problemi. Pripreme za novu sezonu uveliko kasne a još nije formiran ni tim. Tako da će se u narednim danima morati ubrzano raditi na selekciji tima.

Za sada je izvjesno da će Mladost pretrpjeti velike izmjene u igračkom kadru. Dozvolu da napuste klub dobili su Miljan Vico, Miroslav Prelo, Savo Andrić, Marko Toholj i Dušan Vuković, dok je klub u pregovorima sa Rajkom Komnenićem i Milošem Perovićem.

Što se tiče ostalih planova, u prvi tim biće prebačeno nekoliko talentovanih juniora. Mladost će takmičenje u Drugoj ligi RS započeti 15-og avgusta kada će u prvom kolu na gradskom stadionu u Gacku gostovati imenjak iz Rogatice.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: