Sve spremno za 11. Fudbal frends u Foči | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Sve spremno za 11. Fudbal frends u Foči

Datum:29.07.2015.
Sve je spremno za 11. međunarodni omladinski fudbalski turnir "Fudbal frends" u Foči.
Foča

“I ove godine očekujemo kvalitetan međunarodni turnir fudbalera omladinskog uzrasta”, rekao je za Radio Republike Srpske predsjednik FK Sutjeska iz Foče i član organizacionog turnira Fudbal frendsa, Igor Ćirković.

“Kvalitet turnira iz godine u godinu povećava svoj nivo, nadamo se da će tako biti i ove godine, jer je najavljen dolazak talentovanih fudbalera tog uzrasta”, istakao je Ćirković.

Osim domaćina, Sutjeske, na 11. "Fudbal frendsu" učestvovaće ekipe Željezničara i Sarajeva iz Bosne i Hercegovine, Crvena zvezda i Vojvodina iz Srbije, Budućnost iz Crne Gore, Rijeka iz Hrvatske i Olimpija iz Slovenije.

Drugog dana takmičenja, u subotu, biće organizovan okrugli sto, tema je "Jedna planeta, jedna lopta" s kojeg će biti poslata poruka Fudbalskoj federaciji i Ujedinjenim nacijama da je fudbal sport koji poništava razlike između nacija i rasa.

Biće potpisana i povelja o zajedničkom nastupu i promociji ovog sporta svih učesnika turnira.

11. "Fudbal frends" počinje u petak, 31. jula, a završava 2. avgusta. 


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: