Rukometaši Hercegovine u velikom stilu | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Rukometaši Hercegovine u velikom stilu

Izvor: Radio Nevesinje | Datum:25.11.2018.

Gostovanje rukometaša Hercegovine u Kozarskoj Dubici proteklo je u velikom stilu. U derbi utakmici Prve lige RS Nevesinjci su ubjedljivo porazili domaću Kozaru MP 25:15, demonstrirajući dopadljivu igru koju je aplauzima nagradila i domaća publika.

Hercegovina je već na startu utakmice krenula silovito i povela sa 6:1 dajući do znanja rivalu da naporno putovanje na njih nije ostavilo traga. Domaći su do poluvremena povezali redove i smanjili na 9:11.

U prvih desetak minuta nastavka igralo se u serijama, a od 45. minuta na terenu je postojala samo nevesinjska ekipa. Briljantnom igrom čitavog tima Hercegovina je napravila završnu seriju 9:1 i na kraju za prikazanu igru dobila čestitke korektnih domaćina. Najefikasniji u nevesinjskom sastavu bio je Kovačević sa osam golova. Čabrilo je postigao pet, a Šarenac četiri gola. Bilo je ovo najbolje izdanje čete Nemanje Ivanovića od početka prvenstva.

Trijumfom u Kozarskoj Dubici Hercegovina je izbila na čelo prvoligaškog karavana i sa te pozicije će pratiti još jedan derbi ovog kola Kotor Varoš – Drina.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: