Božićni turnir u Nevesinju: Neizvjesne utakmice u prijatnom ambijentu | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Božićni turnir u Nevesinju: Neizvjesne utakmice u prijatnom ambijentu

Izvor: Radio Nevesinje | Datum:21.12.2018.

Drugo takmičarsko veče na Memorijalnom turniru u malom fudbalu „Mišo Tamindžija“ proteklo je u prijatnom ambijentu i zanimljivim utakmicama.

U konkurenciji seniora publika je vidjela okršaj izjednačenih rivala koji su igrali otvoreno sa dosta prilika i promašenih zicera. Bilećani su poveli sa 2:1, a preokret ekipi sastavljenoj od igrača FK „ Velež“ donio je efektnim golovima Petković. I susret juniora bio je zanimljivo. Jedan od favorita Hercegovačka pivovara imala je više loptu u posjedu, ali se i Kladionica Vilijams znalački branila. Ipak Mostarci su poveli sa 2:0, a gol Ivaniševića stigao je prekasno za eventualno poravnanje.

U konkurenciji pionira Vilijams iz Bileće do vrha je napunio mrežu TR „Kilavci“. Najmlađi učesnici turnira pokazali su mnogo želje i borbenosti, a minimalne pobjede ostvarili su Aurora i Delije.

Rezultati

Pjetlići: Aurora – M D M 1:0 ( Komlen), Bijele lobanje – Delije 0:1 (Šiljegović), pioniri: Wwin Williams Bileća – TR Kilavci 10:0 ( Sudžum 3, Janjić 2, Puhalo 2, Milidragović 2, Vujović),

juniori: Kladionica Vilijams Nevesinje – Hercegovačka pivovara 1:2 (Ivanišević - Muselimović, Matić),

seniori: NK Jazbina Bileća - Wwin Williams Velež Nevesinje 2:3.

Petak,  21. decembar

17:30 Slastičarna RAFAELO – Aurora (pjetlići)

18:00 TR Dejan – SK Milenijum (pioniri)

18:45 Aurora – Centar LUČ INVEST Trebinje (juniori)

19:30 Kafana JEDNO MJESTO – Kafe bar KLUB (seniori)


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: