Nevesinje: Izabrani najbolji sportisti u 2018. godini | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Nevesinje: Izabrani najbolji sportisti u 2018. godini

Izvor: radio nevesinje | Datum:28.12.2018.

U Domu kulture „Nebojša Glogovac“ sinoć je održana tracicionalna manifestacija izbora najboljih sportista Nevesinja u 2018. godinu. Sportsko-zabavno veče proteklo je u lijepoj atmosferi uz podjećanja na uspjehe nevesinjskih sportista, od onih najmlađih pa do seniora.

Komisija sastavljena od javnih radnika za najboljeg sportistu Nevesinja u 2018. godini izabrala je rukometaša Hercegovine Vojislava Čabrila, dok je najuspješniji mladi sportista iz reda juniora, kadeta i pionira kik bokser Veleža Ivan Petković.

Čabrilo je prestižno opštinsko priznanje zaslužio briljantnim nastupima za Rukometni klub „Hercegovina“. Kapiten nevesinjske ekipe je jedno od najboljih krila Republike Srpske i treći strijelac Prve lige RS.

Ivan Petković je imao blistavu sezonu u kojoj se popeo na balkanski tron u juniorskoj konkurenciji. Osvojio je zlatnu medalju na Svjetskom i Evropskom kupu i potvrdio titule prvaka Republike Srpske i BiH.

Epitet nade godine ponijeli su karatistkinja Jelica Tovarišić, kik bokser Sergej Pudar, fudbaler Miloš Ratković, član Kluba borilačkih vještina „Nevesinje“ Lazar Bovan i rukometaš Marko Zurovac.

U zabavnom dijelu manifestacije nastupile su članice Čirliding i plesnog kluba „Lets dens“ i etno grupa „Sveti Dimitrije“ i „Simonida“.

Tradicionalnu manifestaciju Izbor najboljeg sportiste organizovala je opština Nevesinje.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: