Odbojkašice Gacka počele pripreme za novu sezonu | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Odbojkašice Gacka počele pripreme za novu sezonu

Izvor: Herceg TV | Datum:04.08.2015.

Odbojkašice Ženskog odbojkaškog kluba "Gacko", aktuelne vicešampionke Bosne i Hercegovine, juče su otpočele pripreme za novu takmičarsku sezonu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.



Pripreme su započele u sportskoj dvorani Kulturno-sportskog centra u Gacku gdje je održan sastanak uprave kluba sa igračkim kadrom, nakon čega je trener  Ivan Maljević obavio prozivku i odradio prvi trening. Pripreme će u potpunosti biti obavljene u Gacku, u prvoj fazi radiće se prvenstveno na fizičkoj i kondicionoj pripremi dok će u drugom dijelu priprema uslijediti rad sa loptom i uigravanje ekipe.

U odnosu na proteklu sezonu klub je napustila mlada Milena Kovačević koja će školovanje nastaviti u SAD-u, dok je ostatak igračkog kadra zadržan a ekipi je priključeno i nekoliko igračica iz omladinskog pogona. Do početka nove sezone u pripremu je i odigravanje nekoliko kontrolnih utakmica i učešće na turnirima u regionu.

Iz Uprave kluba ističu da imaju izuzetno visoke ambicije u ovoj sezoni i da je cilj zadržati poziciju jedne od dvije najbolje ekipe u Bosni i Hercegovini, te pokušati se umiješati u borbu za šampionsku titulu.

Pored učešća u Premijer ligi BiH, odbojkašice ŽOK Gacko ove sezone očekuje i treće uzastopno učešće u međunarodnim takmičenjima i to na Balkanskom kupu.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: