Nevesinje: Memorijal 'Mišo Tamindžija' - Bratić odveo MDM u finale | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Nevesinje: Memorijal 'Mišo Tamindžija' - Bratić odveo MDM u finale

Izvor: Radio Nevesinje | Datum:30.12.2018.

Na Memorijalnom turniru „Mišo Tamindžija“ sinoć je bilo zanimljivo, a za uzbuđenja su se pobrinuli seniori i juniori.

W Win VELEŽ i MDM su u međusobnom odmjeravanju snaga odlučivali ko će direktno u polufinale. Veležovci su odlično otvorili utakmicu i preko mladih snaga Kovačevića i Repovića poveli sa 2:0, ali su u finišu prvog poluvremena dozvolili rivalu da olako dođe do gola. U nastavku MDM sa dvije Bratićeve bravure dolazi do potpunog preokreta i direktnog plasmana u polufinale. W Win VELEŽ će igrati baraž sa bilećkom Kafanicom.

Susret juniora ništa manje nije bio zanimljiv. Aurora je iznenadila Autošestovac sa dva brza gola, pa se na terenu otvorila prava sportska bitka. Ipak, Bilećani su preko raspoloženog Samardžića stigli i prestigli rivala. U krugu tri ekipe iz grupe A sa šest bodova po gol razlici su zauzeli drugo mjesto koje vodi u baraž.

U konkurenciji pjetlića završena je preliminarna faza u grupi B. Direktan prolaz u polufinale izborio je Tehnometal, dok će priliku kroz baraž potražiti NO NAME i Salon ljepote Larisa.

Rezultati

Pjetlići: NO NAME Bileća – Tehnometal 0:1 ( Zečević), Slastičarna RAFAELO - W Win 0:6 ( Zečević 4, Jokanović, Pejičić), pioniri: Medium grupa – TR „Kilavci“ 0:4 (Kulaš 3, Gambelić), juniori: Aurora - Autošestovac Bileća 3:6 (Dangubić, Matrak, Rupar – Samardžić 4, Babić 2), seniori: W Win Velež - M D M  2:3.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: