Memorijal 'Mišo Tamindžija' Nevesinje: U polufinalu 'Rio' i 'Kafanica' | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Memorijal 'Mišo Tamindžija' Nevesinje: U polufinalu 'Rio' i 'Kafanica'

Izvor: radio nevesinje | Datum:03.01.2019.

Prvo veče eliminacija na Memorijalnom turniru „Mišo Tamindžija“ donijelo je uzbudljive utakmice i dobru posjetu.

U konkurenciji seniora prolaz u polufinale kroz baraž izborili su Kafe RIO i Kafanica Bileća.

Kafe RIO je već u prvom poluvremenu poveo sa 3:0 i taj rezultat je lako održavao do minut i po prije kraja. Međutim, mlađani sastav Kafe Kluba ni tada se nije predavao i zamalo da napravi senzaciju. Avdalović je sa dva brza gola podigao dvoranu na noge. Ipak, strepnja Kafe Ria trajala je svega nekoliko sekundi.

I drugi baraž seniora bio je uzbudljiv iako to konačan rezultat ne nagovještava. Kafanica je počela ofanzivno i povela sa 2:0, ali je Velež uspio da izjednači. Do kraja poluvremena bilećki sastav ponovo dolazi do prednosti. Kada su Nevesinjci u finišu krenuli na sve ili ništa Kafanica ih je kaznila sa još tri gola.

Pioniri TR „Kilavci“ su napravili pravi podvig pošto su dosta starije rivale iz gatačke Tvrđave izbacili na penale. U polufinale je prošao i pionirski sastav Delija i ekipa pjetlića Aurora.

Rezultati

Pjetlići: Aurora - Salon ljepote Larisa 0:0 (pen.4:2), pioniri: Delije - Mesara ROG 3:1 (Grahovac 2, Tamindžija-Vujović),Tvrđava Gacko-TR „Kilavci“ 0:0 (pen.2:4), seniori: Kafe Klub – Kafe Rio 2:3, Kafanica Bileća - W Win VELEŽ 6:2.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: