Trebinjci jesenji šampioni Lige RS u Beogradu: Najbolji trener, golman i najtalentovaniji igrač iz KMF 'Trebinje' | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Trebinjci jesenji šampioni Lige RS u Beogradu: Najbolji trener, golman i najtalentovaniji igrač iz KMF 'Trebinje'

Izvor: Hercegovina promo | Datum:03.01.2019.

Zavičajno sportsko udruženje Drina Una, kroz projekat „Liga Republike Srpske u Beogradu“ sa nekoliko manifestacija u posljednjim danima 2018. godine završila je jesenju polusezonu lige.

Prvo je 26. decembra odigrana revijalna utakmica između ekipa KMF Trebinje i selekcije Udruženja, sa ciljem otkrivanja mladih talenata i podrška KMF Trebinju u nastavku takmičenja u Trećoj futsal ligi Srbije. Poslije utakmice treneri su odabrali tri mlada igrača koji će tražiti mjesto u ekipama u prvoj i drugoj ligi. 

Druga manifestacija je tradicionalna podjela paketića za djecu igrača lige. I ove godine je najmlađe zabavljao i paketiće podijelio Deda Mraz. Podijeljeno je 67 paketića uz zabavni program.

Odigrane su i dvije poslednje utakmice jesenjeg dijela takmičenja:
Ugljevik – Han Pijesak ………. 4 : 1
Krajina – Mladost ……………..12 : 4

Sa ovim utakmicama završen je jesenji deo lige RS u Beogradu. Proljećna sezona igraće se sa devet ekipa, a nastavak je u drugoj polovini februara. Ova polusezona je jedna od najboljih u istoriji lige.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: