Nevesinje: Završen božićni turnir | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Nevesinje: Završen božićni turnir

Izvor: Radio Nevesinje | Datum:07.01.2019.

Pobjednik 26. Memorijalnog turnira u malom fudbalu „Mišo Tamindžija“ je Kafana „Jedno mjesto“. U finalu koje je sinoć odigrano u Sportskoj dvorani „Nevesinjka“ ekipa sastavljena od igrača KMF „Nevesinje“ ubjedljivo je savladala Kafe RIO rezultatom 5:0.


Već na početku utakmice finalisti su sa majicama „Igrajmo za Marka“ poručili da će završnicu turnira posvetiti tragično stradalom mladiću Marku Bajčetiću, a da je rezultat u drugom planu. Rivali su odigrali korektnu utakmicu u kojoj je Kafana „Jedno mjesto“ stigla do lagane pobjede.

Za najboljeg igrača turnira organizatori su proglasili Marka Bajčetića. Pehar je preuzeo kapiten ekipe Kafe RIO Stanislav Grahovac. Najbolji strijalac sa sedam golova je Dalibor Pudar, član pobjedničke ekipe.

Za osvojeno prvo mjesto Kafana „Jedno mjesto“ osvojila je pobjednički pehar, veliki prelazni pehar i novačnu nagradu od 3.000 KM. Drugoplasiranoj ekipi Kafe RIO pripalo je 1.000 KM.

Nagrade su uručene pobjednicima i drugoplasiranim ekipama u mlađim kategorijama. Podsjećamo, ovogodinji pobjednik u konkurenciji juniora je „Hercegovačka pivovara“. Među pionirima najbolja je bila ekipa SK „Milenijum“, a pobjednički pehar u konkurenciji najmlađih učesnika turnira pripao je Kladionici Vilijams.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: