Polufinale Kupa RS : Košarkaši Leotara u subotu dočekuju ekipu iz Bratunca | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Polufinale Kupa RS : Košarkaši Leotara u subotu dočekuju ekipu iz Bratunca

Izvor: herceg tv | Datum:11.01.2019.

Košarkaši Leotara prvi meč u ovoj godini igraju u subotu na svom parketu u okviru polufinala Kupa RS protiv ekipe Bratunca.

Meč je zakazan za subotu, 12. januara u 19 časova u Sportskoj dvorani „Miloš Mrdić“.

Gosti su dužnici Leotaru jer upravo je Bratunac prošle godine savladao plavo-bijele u majstorici polufinala playoff-a i raspršio snove o plasmanu u elitni rang takmičenja.
Bratunac ima odličnu ekipu sastavljenu od iskusnih igrača, a s obzirom da igraju u Prvoj košarkaškoj ligi BiH, to im daje ulogu favorita u ovom meču. Ipak vjerujem u svoje saigrače, te uz podršku sa tribina da možemo doći do pobjede. Siguran sam da ćemo ostaviti srce na terenu i pružiti svoj maksimum“, kaže Đorđije Ninković, kapiten Leotara.
Da se odlično radi u Leotaru ove sezone govori i činjenica da su čak tri igrača, Đorđije Ninković, Dejan Šakotić i Srđan Damjanović, kao i trener Dražen Šegrt, kao članovi reprezentacije Republike Srpske, nastupili na tradicionalnom košarkaškom saboru koji je ove godine održan u Tesliću.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: