Nekadašnji šampion Srbije u tenisu posjetio Foču | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Nekadašnji šampion Srbije u tenisu posjetio Foču

Izvor: Foča 24 Info | Foto: Foča 24 Info | Datum:12.08.2015.

Osnivač Teniske akademije „Božović“ iz Švajcarske Bojan Božović, posjetio je Teniski klub „Foča“ u ovom gradu, boraveći u zavičaju svog oca.


Prvi seniorski šampion Srbije i Crne Gore, koji je u mlađim kategorijama bio i ekipni šampion Evrope, a sa Novakom Đokovićem i evropski šampion u dublu, poklonio je TK „Foča“ paket teniskih loptica, kao simboličan vid podrške, obećavši da je to samo početak saradnje.

Božović je bio član TK „Gemaks“ i TK „Partizan“, sa kojim je 2004. godine osvojio ekipnu titulu prvaka Srbije i Crne Gore, a igračku karijeru, zbog povrede je završio 2007. godine, od kada se posvetio trenerskom poslu. U karijeri je pobjeđivao poznate tenisere Ernestsa Gulbisa, Robina Hasa, Marina Čilića, Fabija Fonjinija, a bio je sparing partner Novaku Đokoviću, Janku Tipsareviću, Viktoru Troickom, Rišaru Gaskeu i Ani Ivanović.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: