Miloš Narančić pobjednik tradicionalnih skokova sa mosta u Trebišnjicu | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Miloš Narančić pobjednik tradicionalnih skokova sa mosta u Trebišnjicu

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:13.08.2015.

Miloš Narančić iz Trebinja pobjednik je sinoć odrzanih 15. skokova sa Kamenog mosta u Trebišnjicu. Manifestacija se tradicionalno organizuje u okviru “Trebinjskih ljetnih svečanosti” a ove godine za najbolji skok takmičilo se 15 učesnika.


Da li će skok biti dobar odlučuje tehnika, trenutak inspiracije ali i vjetar, kažu takmičari. Da bi bio najbolji treba da se poklope sve tri stvari. Iako se takmičio i prethodne dvije godine Milošu Narančiću je ovo prva pobjeda i posvetio ju je svojoj djevojci.

„Konkurencija je večeras bila jaka, u finalnom krugu svi su dobro skočili. Poseban je osjećaj nastupio tek kada sam se popeo na most” , kaže pobjednik.

Prema ocjeni petočlanog žirija drugo mjesto pripalo je Draganu Minovu, dok se na trećem našao Bojan Šukić. Iako nje dobio priliku da udje u sedam najboljih i drugi put skače, dvanaestogodišmki Nikola Striković je je dobio najjači aplauz. On je sinoć bio najmlađi takmičar.

Svoju vjestinu u izvodjenju laste pokazalo je 15 takmičara.

Pobjednik 15. skokova sa Kamenog mosta u Trebišnjicu nagrađen je novčanim iznosom od 300 KM, drugoplasirani je dobio 200, a trećeplasirani 100 KM.

Organizatori manifestacije su klubovi „Riva“ i „Galerija“, a pokrovitelj Grad Trebinja.

Opširniji prilog pogledajte danas u 17:00 časova u "Glasu Hercegovine".


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: