Kadeti i juniori OKK 'Gacko' osvojili srebro u Ivanjici | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Kadeti i juniori OKK 'Gacko' osvojili srebro u Ivanjici

Izvor: opština gacko | Datum:28.01.2019.

Juniori i kadeti osvojili su drugo mjesto i srebrnu medalju na Međunarodnom košarkaškom turniru koji je proteklih dana održan u Ivanjici.

Već na samom startu dvije pobjede su ostvarili juniori, a potom su pobjednički niz nastavili kadeti. Pobjede su se nizale da bi se tako došlo do finala koje je održano juče. Obje ekipe su finalne mečeve odigrale protiv domaćina turnira. Izgubile su protiv ekipe Ivanjice, juniori rezultatom 66:82 i kadeti 74:92, i tako osvojili odlično drugo mjesto i srebrne medalje.

„Ovo je jedno veliko iskustvo za nas. Jesmo očekivali dobre mečeve ali moramo priznati da smo iznenadili i sami sebe. Ovaj turnir je dokaz da imamo kvalitetne momke koji igraju dobru košarku. Odličan rezultat na jednom ovakvom takmičenju koje je okupilo vrlo kvalitetne ekipe“, ističu treneri Vladimir Vulović i Aleksandar Nikčević.

Međunarodni turnir prijateljstva u Ivanjici trajao je od 24. do 27. januara, a okupio je dvanaest ekipa iz Turske, Bugarske, Makedonije, Srbije i Republike Srpske.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: