Bilećanin Vuk Bošković sa košarkaškom reprezentacijom Srbije drugi na turniru u Turskoj | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Bilećanin Vuk Bošković sa košarkaškom reprezentacijom Srbije drugi na turniru u Turskoj

Izvor: Radio Bileća | Datum:01.02.2019.

Bilećanin Vuk Bošković u dresu košarkaške reprezentacije Srbije osvojio je drugo mjesto na tradicionalnom Međunarodnom kadetskom turniru u Sakariji (Turska).


U16 reprezentacija Srbije u prvom kolu turnira poražena je od reprezentacije Francuske 72: 66. Mladi reprezentativci Srbije i u drugom kolu turnira doživjeli su poraz od reprezentacije Litvanije. U narednom meču reprezentativci Srbije savladali su Hrvatsku, dok su u četvrtom kolu porazili selekciju domaćina, U16 reprezentaciju Turske rezultatom 74:75. U okviru petog kola košarkaši Srbije nadigrali su reprezentaciju U15 Turske, pa je krajnji rezutat meča 92:67.

Jako sam zadovoljan našim radom na pripremama u Beogradu. Pripremali smo se samo osam dana, a postigli smo odlične rezultate na ovom turniru, koji je ujedno i pripremni turnir za Evropsko prvenstvo koje će biti održano ovog ljeta“, kaže Vuk Bošković, koji igra na poziciji krilnog centra i član je Igokee iz Aleksandrovca.

Bošković je rekao da u narednom periodu očekuje još bolje rezultate i da vjeruje da će ova reprezentacija pokušati osvojiti medalju na Evropskom prvenstvu.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: