Drugo polugodište u 'Školi sporta' (FOTO) | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Drugo polugodište u 'Školi sporta' (FOTO)

Izvor: herceg tv | Foto: herceg tv | Datum:15.02.2019.

Nakon zimske pauze za praznike, a paralelno sa školskim raspustom, "Škola sporta" koju organizuje Sportsko društvo "Leotar" je krajem januara nastavila sa svojim radom.


Koordinaciono tjelo je pauzu iskoristilo da dodatno poradi na planu i programu rada, kao i da napravi određeni presjek nakon sezone i po.

"Ponosno možemo da kažemo da imamo preko 60-oro djece koja su nakon određenog perioda provedenog u "Školi sporta" nastavili da se bave sportom u raznim klubovima", kaže Velibor Brnjiš, sekretar Sportskog društva "Leotar".

Najveći broj djece se, kako ističe Brnjoš, odredio prema fudbalu, košarci i odbojci a ima ih i u rukometu i džudou.

"Bez obzira na ovaj podatak i dalje imamo preko 100 djece koja su redovna na treninzima u sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" i fiskulturnoj sali O.Š. "Sveti Vasilije Ostroški", kao i jedan dio djece koja zbog prezauzetosti ostalim aktivnostima ili neodgovarujućim terminima dolaze kada su u mogućnosti", kaže Brnjoš.


Nastavljamo sa daljim radom i ciljem da broj fizički neaktivne djece u ovom uzrastu svedemo na minimum, poručuju iz "Škole sporta".


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: